Gdy nowy system logowania zostanie włączony, wszyscy użytkownicy będą musieli dokonać szybkiej, jednorazowej konfiguracji poprzez zresetowanie swojego hasła. Twój profil, status użytkownika, kursy, dyskusje, zasoby i dostęp do Hive Mind pozostaną bez zmian.

Dzisiaj nie musisz nic robić. Potwierdzoną datę oraz jasną instrukcję krok po kroku udostępnimy przed wejściem zmian w życie.

Masz pytania? Skontaktuj się z nami pod adresem: contact@hive-mind.community.